ServicePointVRAGEN?
  • We're here to help
  • Leave a message
  • Call Us
  • Leave your number

Telecom

Snelle en veilige aflevering van uw geprinte en digitale documenten is van cruciaal belang voor telecombedrijven.

Binnen de telecomsector bieden we diverse services aan bij onze klanten  Onderstaand leest u over Telfort.

Telfort Internet optimaliseert poststromen met Service Point Paragon
Telfort Internet heeft haar poststromen verder geoptimaliseerd dankzij Service Point Paragon. De afdeling Customer Support ontvangt dagelijks post van klanten. Service Point Paragon ontvangt en scant deze post. Met geavanceerde software sorteert Service Point Paragon de post en levert deze af in het juiste ‘digitale postvak’ van het Customer Support systeem van Telfort Internet.

“De brieven die vandaag binnen komen staan een paar uur later klaar om door Telfort Internet te worden behandeld. Doordat de brieven sneller worden verwerkt, verwachten we dat we de klant sneller antwoord kunnen geven. Bovendien besparen wij op de kosten van het verwerken van deze poststromen.” aldus René van Zwol, Service Manager Customer Support Telfort Internet.


Service Point Paragon en Cintas organiseren een grootschalige shredderdag

In samenwerking met Service Point Paragon en Cintas heeft er op 1 juli 2011 een grootschalige shredderdag plaatsgevonden voor de verhuizing van Telfort in Amsterdam. Door deze unieke samenwerking is het gelukt om op één dag  1 centraal archief en 12 afdelingsarchieven op te schonen.

Met 8 medewerkers van Cintas en Service Point Paragon werd er samen met de medewerkers van Telfort beoordeeld wat er met de diverse documenten moest gebeuren:

  • Documenten die fysiek moeten blijven, worden opgeslagen in de archieven van Cintas.
  • Documenten die digitaal moesten worden, worden binnen een maand gedigitaliseerd door Service Point Paragon.
  • Documenten die vernietigd moesten worden, werden met een mobiele shredder van Cintas ter plaatse vernietigd. Medewerkers ontvingen daarvan een certificaat als bewijs van zorgvuldige vernietiging.

De documenten die behouden bleven voor fysieke of digitale opslag werden in overleg met de medewerkers geprepareerd voor transport. De documenten werden in dozen geplaatst en geïndexeerd met de betreffende afdeling en inhoud van de doos.